Andra aktiviteter

Kommande aktiviteter:
Uppsala 2014 – International Forum of EYP Sweden
Uppsala 2014 blir den första EYP-forumet riktat mot studenter och kommer att äga rum mellan den 4-7 december. Temat för forumet är ”European Equality and Inclusion” och syftar till att diskutera och problematisera begreppet jämställdhet i Europa och hur vi kan skapa ett mer integrerat europeiskt samhälle samtidigt som vi drar nytta av våra olikheter i kultur, tradition och språk. Forumet är en fyra dagars konferens med gruppdiskussioner, framtagning av resolutioner, teambuilding och sociala aktiviteter. Forumet huvudorganiseras av Emilie Tilsta, Mahlet Abera Techan och Stella Säfström. Mer information här!

Gymnasiedagarna
Mellan den 7-9 oktober äger gymnasiedagarna rum i Göteborg. EUP Sverige kommer finnas representerade på mässan i en monter där vi presenterar vår verksamhet. Kom gärna förbi och prata med oss! Vi står i monter F03:86. Mer information om mässan hittar du här!

BAT-helg
Verksamhetsårets första BAT-helg äger rum i Stockholm mellan den 27-28 september. Helgen bjuder dels på en extern styrelseutbildning från metodo samt intern utbildning för att stärka vår verksamhet. Största delen av helgen äger rum på EUP Sveriges huvudkontor.

Gångna aktiviteter:
Umeå 2014 – EYP Sweden’s 1st Youth Forum

EUP Sverige Alumni Weekend 2012

EYP Sweden’s 1st International Forum

60th International session, 2009, Stockholm, Sweden