Partnerskolor

Europeiska ungdomsparlamentet växer ständigt, både i Sverige och Europa med allt fler engagerade medlemmar, deltagande skolor och evenemang. Allt eftersom vi växer blir vårt varumärke allt starkare. Vår verksamhet har vuxit ur värderingar som demokrati, jämställdhet och inkludering med syftet att skapa en fördomsfri och kreativ debatt om Europafrågor bland Sveriges ungdomar. Idag kan vi stoltsera med hög akademisk standard och en bred kompetens inom organisationen.

Vår utveckling skulle inte vara möjlig om det inte vore för de gymnasieskolor som deltar i vår nationella uttagningsprocess och som tack vill vi genom vårt nya initiativ EYP Partner Schools skapa mervärde för de skolor som varje år skickar delegationer till våra sessioner.

En skola kan anmäla sig till att bli en EYP Partner School på EUP Sveriges hemsida. I utbyte för sitt engagemang får en partnerskola möjlighet att få ännu mer ut av EUP än den nationella uttagningsprocessen. För det första får skolan rätt att använda sig av EUP Sveriges varumärke i sin marknadsföring vilket till exempel kan bidra till att skolan blir intressantare för nya elever. EYP Partner School konceptet är helt nytt och fortfarande under utveckling men i framtiden kommer det utöver marknadsföringsfördelarna även tillkomma andra möjligheter för de deltagande skolorna så som lärarträffar, tillgång till våra internationellt utvecklade utbildningsprogram samt möjligheter att bjuda in experter från EUP till lektioner och utnyttja vårt koncept i undervisningen. Vi hoppas att på detta sätt kunna erbjuda ännu mer för de skolor som bidrar allra mest till vår verksamhet, så att lärare och elever kan få mer ut av sitt engagemang.

Vi ser fram emot att genom detta initiativ kunna erbjuda våra deltagande skolor mer än någonsin och att vi genom detta samarbete kommer att kunna lära oss ännu mer av varandra. Hoppas att din  skola vill vara en del av vår utveckling!

EYP Partner School-colour-STARS Bild

Här anmäler ni er skola till att vara Partner School med EUP. Efter visat intresse kan det ta upp till 2 veckor för beslut, information skickas sedan ut till ansvarig lärare med besked och mer information.
*Obligatorisk

  Kontaktuppgifter till skolan

  Det här är en obligatorisk fråga
  Det här är en obligatorisk fråga
  Det här är en obligatorisk fråga
  Det här är en obligatorisk fråga
  Det här är en obligatorisk fråga

  Kontaktuppgifter till ansvarig lärare

  Det här är en obligatorisk fråga
  Det här är en obligatorisk fråga
  Det här är en obligatorisk fråga
  Skicka aldrig lösenord med Google Formulär