Jobba hos oss

På denna sida hittar du information om de tillgängliga tjänster vi utlyser.

2017-05-25

Vi söker en generalsekreterare på heltid till vårt kontor i centrala Stockholm.

Under de senaste åren har EUP Sverige utvecklats stort och står nu inför nya utmaningar. Vi söker dig som vill ta dig an arbetet med att fortsätta den positiva utvecklingen och som kan hjälpa organisationen att växa ännu mer!

Tjänsten är ett vikariat, men med möjlighet till förlängning, på vår arbetsplats Slottsbacken 8 i Stockholm. Som generalsekreterare ansvarar du för löpande förvaltning men också organisationsutveckling, och agerar stöd och arbetstagare till en ideell förbundsstyrelse. Att jobba för en organisation i utveckling ger vi stor möjlighet att du själv får vara med och utveckla såväl organisationen som den egna tjänsten.

Sista ansökningsdatum är 7 juni 2017. Första intervjuer är planerade till början av vecka 24 och andra intervjuer i början av vecka 25. Ansök genom att skicka ett mail till info@eup.se märkt ”Ansökan Generalsekreterare” och bifoga CV samt personligt brev. Vi bekräftar när vi tagit emot din ansökan. Ansökningar tas inte emot på annat sätt än per mail, vi ansvarar inte för inskickat material.

Läs mer om tjänsten här!

Vi ser fram emot din ansökan!

Vid frågor om tjänsten eller avtalsfrågor vänligen kontakta förbundsordförande Tua Malmberg på tua.malmberg@eup.se, för fackliga frågor eller andra frågor kontakta info@eup.se.